Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Deutsch Tamás nem bánja a tweetjeit

Az EurActiv olvasói Deutsch Tamással csevegtek ma sok mindenről.Többen, többféleképpen feltették neki a kérdést, hogy megbánta-e Twitteren mondott vaskos szövegeit a felsőbb lényről, hímivarsejtekről és volt miniszterelnökökről (amely az Economist blogjának fordításában váltak világhírűvé).

Deutsch Tamás egyik olvasónknak ekként replikázott arra a kérdésre, hogy engedné-e, hogy gyermeiki olvassák a tweetjeit (melyeket szinte mindig pártszerűen iPadról ír): "A két nagy fiam már felnőtt, nem kérdezik meg, hogy mit olvashatnak a twitteren, vagy bárhol másutt. A két kicsi pedig még nem olvas twittert, nem twittereznek. De bármit megengednék nekik, hogy elolvassanak tőlem". A chat interjú itt olvasható el.

0 Tovább

Te mit kérdeznél meg Deutsch Tamástól személyesen?

Immár harmadszor rendezünk élő chatet EP-képviselőkkel az EurActiv oldalán. Ezúttal a social media világa március elején berobbanó Deutsch Tamás alias @dajcstomi lesz a vendégünk.

Deutsch Tamás mi elég alaposan kifaggatuk a Regionális Fejlesztési Bizottságban, az EU-Orosz parlamenti delegációban végzett munkájáról, a magyar és az európai parlamenti képviselői munka különbségeiről. Azonban volna még mit kérdezni.

Korábbi vendégünk Gurmai Zita (MSZP) és a Bagó Zoltán (Fidesz) voltak. Következő vendégünk Göncz King (MSZP) lesz jövő héten.

1 Tovább

Európa a miénk

blogavatar

EU4YOU: munkavállalás, tanulás, vállalkozás az Európai Unióban, közügyek és támogatások

Utolsó kommentek